2018. január 15., hétfő

Férfi szabadidőruha 2018

Ismét divatban vannak a laza, kényelmes melegítő alsók és szabadidőruhák a férfiak körében! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a TheGuardian kutatása, ami szerint a Matchesfashion webáruház egy éven belül megduplázta a tréningalsó-készletét. „A férfidivat az elmúlt szezonokban egyre inkább lazult. Minden, ami tökéletesen szabott, már egyáltalán nem hat modernnek” – mondta Damien Paul, a férfirészleg vezetője. Ez alapján mire számíthatunk? Eltűnnek a farmerek, kordnadrágok és átveszi az utcát a melegítő alsó? Ez a veszély szerencsére nem fenyeget, viszont tény, hogy egyre több divatmárka helyez hangsúlyt a szabadidőruháira és alkotja meg utcai viseletnek megfelelően őket. Nézzük is meg, hogy milyen lesz a férfi szabadidőruha divat 2018-ban!

Az a tévhit, hogy a férfiak ne szeretnének divatosan és igényesen felöltözni, már régóta megdőlni látszik. A kettősség, ami táptalaja a tévhit terjedését továbbra is, hogy míg egy férfi felkapja a szürke melegítő nadrágját, fehér slim fit pólót húz és basic bőrkabáttal, sportcipővel vagy bakanccsal kombinálja, már divatosnak és stílusosnak fog tűnni. Sokkal kevesebb időre és ruhadarabra van szüksége egy férfinak, mint egy nőnek, hiszen egyszerű alapdarabok kombinálásával már kész is a stílusos szett! Pont emiatt ajánljuk, hogy minden férfi szerezzen be egy szürke vagy sötétkék melegítő alsót, hiszen ez már alapdarabnak számít a férfidivatot tekintve 2018-ban!

Férfi szabadidőruha - Budmil
A következő lépés a divatos melegítőnadrágok terén, az anyag és a szín. A divatmárkák játszanak szabással és anyaggal egy-egy szabadidőruha alsónál, így a régen „susogósnak” emlegetett daraboktól, a szabványos pamuton át, mindenféle fazonú és anyagú darabbal találkozhatunk a boltok polcain. Egy sportos, de mégis utcai és stílusos öltözékhez, válasszatok egy nem szokványos színű darabot, például királykék vagy khaki, esetleg bézs melegítőt. Fekete szűk pólóval és fekete sportcipővel tényleg bárhova felvehető és hordható.
Férfi szabadidőruha - Bershka

Bár mi szeretnénk leszögezni, hogy divatosnak divatos, de azért mégsem ebben menjetek egy megbeszélésre vagy egyetemi vizsgára. Az ízlés, mint kulcsszó legyen a fejetekben, hiszen persze kényelmesebb a melegítő, mint a farmer, de azért mégsem illik állandó viseletként gondolni rá. Ettől eltekintve viszont mi sem tagadhatjuk le, hogy vannak jól sikerült szettek, amik nem a laza, sportos képet idézik, hanem sokkal inkább egy stílusos, komoly hatást kölcsönöznek viselőjüknek. Függetlenül, férfiak, gondoljatok úgy a melegítő nadrágra, mint a nők a cicanadrágra. Egyszer-egyszer jól el tud sülni, de senki sem szeretne benne feszíteni a főnöke előtt! 
Férfi szabadidőruha - H&M

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése