2018. január 23., kedd

Férfi melegítő akciók

Kicsit is követve a divatot, már felismerhettük, hogy a férfi melegítő nadrág újra hódit. Szinte minden nagyobb divatmárka piacra dobott már saját darabot belőle és úgy tűnik, hogy a trend nem múlik el 2018-ban sem! Kényelmes, praktikus és most még divatos is, így minden férfi beszerezhet belőle egy-két darabot a szezonra! A rengeteg lehetőség között, felmerül a kérdés: milyen melegítő nadrágot válasszunk? Mi körbenéztünk és összegyűjtöttük nektek a legjobbakat.

Melegítő és melegítő között óriási különbségek lehetnek! Egy hajszál választja el a trendit és a gagyit egymástól, így nem árt, ha a divatot követő, viszont hozzá kevésbé értő férfiak alaposan átgondolják, melyikkel bővítsék a ruhatárukat! Egy dolog biztos: a szürke, bővebb fazonú, alul szűkített nadrággal nem lehet mellé lőni! Ez a darab azért praktikus, mert sem színben, sem anyagban nem túl hivalkodó és a trend lecsengése után sem kell majd szégyenkeznünk, ha ebben megyünk edzeni vagy kenyérért a pékségbe! Az alap használat mellett, pedig talán ez az a darab, amit a legegyszerűbben lehet kombinálni más stílussal, hogy utcai viseletnek is megfeleljen! Egy fekete slim fit pólóval, bőrbakanccsal, hozzá színben passzoló bőrkabáttal és lezser sapkával megadja a laza, sportos hatást a hódításhoz!

Férfi melegítő - Budmil
Persze elkalandozhatunk kicsit bevállalósabb nadrágok felé is, viszont ennél az opciónál kalkuláljuk be, hogy ez a divattrend nem biztos, hogy örökérvényű. Ha szívesen viselnél merészebb, akár mintás darabot is, persze van lehetőség rá és valószínűleg pár évig nagyon divatosnak fog számítani, de körülbelül öt éven belül, maximum nagytakarításhoz, lomtalanításhoz fogod hordani, még az edzőterembe se vennéd fel szívesen. Nem akarunk senkit elrettenteni, akinek belefér a stílusába, hordja bátran. A szöveges feliratoktól, a szuperhősös kis- és nagymintákon át mindenféle nadrággal találkozhattok. Kicsit merész, de azt el kell ismernünk, hogy nagyon laza, és ha úgy érzed, hogy ez teljesen passzol a személyiségedhez, mindenképp szerezz be magadnak belőle! 

Steppelt jogger - H&M
Mindannyiunk nagypapája hordott olyan melegítőt, aminek jellegzetes piros, kék vagy éppen fehér csík volt az oldalán. A retró fazon is visszatért a polcokra, így ha akkor irigyelted nagypapád a kényelmes nadrágért, most be tudod szerezni újonnan a legnagyobb divatmárkáktól! Ahhoz, hogy ez modern és divatos hatást kölcsönözzön a szettednek, ügyelj arra, hogy ne bő darabot válassz, hiszen abban tényleg úgy fogsz festeni, mintha a nagyszülők gardróbjából kölcsönöztél volna egy nadrágot. Ez a melegítő szűk fazonban mutat jól most, úgyhogy ha divatos szeretnél lenni, felejtsd el a bő darabokat!
Díszszalagos szabadidő nadrág - Reserved


Az összeállítás után, reméljük mind könnyebben fogtok eligazodni a nadrágok rengetegében, sok sikert a választáshoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése